Powered By Blogger

marți, 20 decembrie 2011

SA TE FUT VASILE!...











Vasile Blaga!...ASTAZI, PRESEDINTELE SENATULUI!?


        Am aflat cu surprindere astazi,20.12.2011, ca Vasile Blaga are certificat de revolutionar, in regula... de la REGULAREA DE MAMA TARA!...Mare dreptate avea brucan (n-ar mai avea liniste, pa unde-o fi acu'!)...Ai pus botu'!...T'en gat Vasile!...Al doilea om in STAT...sau in "epiglota" cum ar zice, cacatul ala de ziarist Chiriac!...Ca si cum Kogalniceanu, (sau HAVEL,DUMNEZEU SA-L IERTE!) ar fi posedat certificat de revolutionar pasoptist si n-ar fi murit in mizerie ca pret al abnegatiei fata de idealuri!Nemernica treaba, NUMAI IN ROMANIA: ca si cum toata populatia din "Congo", impreuna cu Bombo, ar fute Romania la subtioara!...Al doilea om in stat(!!!???):


"Afacerile soților Blaga au acoperit o arie foarte vastă: comisionariat vamal, activități ale instituțiilor financiare și bancare, producție de mobilier (scaune), comerț cu piese și accesorii pentru autovehicule etc. În prezent, soții Blaga sunt acționari, în cel puțin 11 societăți comerciale fie direct, fie prin achiziționarea de acțiuni de pe piața bursieră.
................................................................................................
Este posesorul unor depozite bancare totalizând 296.000 euro, 44.000 dolari și 320.000 RON."


Ce mare poti sa fi Vasile!...
Deja am inteles de ce ai fost tu, mereu o punte (stii tu, Ponta-punte) intre coruptia hard de la putere si ticalosia flamanda si soft din Opozitie!...Deja Lumea Larga, te-a si citit, te-a si inmuit pe masura!...Al doilea om in Statul Roman?...Adica ala Pasiv?...Doamne!.... Ce Ai Tu Bunule cu Romania?...Ce ti-a gresit, Ea Saraca, CA BLAGA ARE CERTIFICAT DE REVOLUTIONAR?... CA LA NIMENI IN LUME IN TOATA ISTORIA CA LA NOI!...CHIAR ATATA NEDREPTATE MONDIALA, SA NU NE RECUNOASCA GUINESS BOOK?...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu