Powered By Blogger

miercuri, 7 aprilie 2010

Opozitia si Pastele Cailor,



Cred ca sunt sanse sa se trezeasca Opozitia bagindu-i un ardei iute-n cur. Silfidele din opozitie sunt stravezii, inconsistente, adica n-au snaga! Aceasta opozitie a-nceput sa se-mpiedice in propria ei suficienta si lipsa de proiecte. Singura “strategie” politica emanata de “ganditorii” Opozitiei trandavite si plictisitoare, este traversata consistent de ideea “Jos Base!”, “Base balaurul”, Base apocalipticul”,”Base betivu’” uitand ca “apocalipsa politica” si-a facut definitiv cuib in incapacitatea lor de-a fi productivi politic. Opozitia s-a indirjit vreme de cicnci ani si-a exersat Paranoia antibase cu disperare! Rezultatul, s-a innecat in propria-i vanitate!...Strategie idioata!...A-nvatat ceva?...Pa dracu’, exerseaza si astazi, la greu, Paranoia antibase!
Incrimineaza cu “vorbe de fum” o “Mafie” institutionalizata, pe care-o recunoaste si-o demasca (concret! ) in primul rind Base ! Paralizata de ura viscerala, “Opozitia” –si geme propria prostie care-o vulnerabilizeaza definitiv!...De parca nu sub guvernarea PSD si CDR, a gestat si-a eclozat aceasta “mafie” si sub guvernarea lui lui Tariceanu s-a “maturizat” deplin!
De parca nu Opozitia de astazi a “furnizat” handicapatei economii, romanesti cel mai “boem” si mai risipitor ministru de finante!...De parca nu Opozitia a imaginat si legiferat cel mai idiot sistem electoral “uninominal” care-a deschis larg portile “nereprezentativilor”, dupa locul 2 si 3, in Parlament!...
Apai sa astepte Opozitia sa nasca ea un “Inger” care sa igienizeze mlastina moral- politica din Romania...Vremea si vremurile n-au timp de pierdut, ele opereaza cu “materialul”Romaniei de astazi, si politic si economic si istoric. Vremea , vremurile n-au timp sa-si deslusesaca Opozitia temeiurile ideologice si-asa confuze si ilogice, dar sa mai aiba rabdare sa se trezeasca ea din “dolce far niente”!...Stiti ce motiveaza cel mai mult privitorul neutru si-l face partizan pina la urma?...Indirjirea cu care loveste Opozitia nedrept, cind ar trebui sa dea dovada de luciditate de cerebralitate si de buna masura!...Indirjirea cu care “uita” nepermis ca averile opozitiei unite (PNL+PSD+PC ) egaleaza vre-o cinci PIB-uri de-ale Romaniei la nivelul anilor “96 ceea ce nu poate fi comparabil cu cel abia un PIB al averilor PDL-eilor(am inclus aici si UDMR-ul).
S-a uitat nepermis de repede, ca aceste averi sunt rezultatul complicitatii Opozitiei de astazi cu “mafiocratia de partid si de stat” care s-a hranit consistent din “galceava” penibila care-a canibalizat alianta din ‘2004!... Tariceanu a avut un reflex de sinceritate dupa alegerile din decembrie de anul trecut, dar vanitatea si prostia Opozitiei de astazi a transformat-o intr-o tentativa nereusita!... Si nu uitati, Tariceanu in comparatie cu Antonescu, are ceva snaga de politician.
A zis Triceanu in 2006 : “cine-a semnat cu securitatea angajament sa paraseasca partidul”...La intrebarea “si pentru consilierii locali este valabil?”…raspunsul a fost,“…”Da sigur , mai ales consilierii… Era dupa “fenomenul Musca”…S-antamplat ceva, ati auzit de vreo demisie?...Daca nu, nu trageti concluzii gresite!...Eu cunosc o singura persoana!...
Astazi vad ca are si Antonescu o gaoaza maaaaaare, mult mai mare decit a lui Base, asa sa le-ajunga la toti, sa-i imbucure plenar! Nu degeaba Petre Tutea spunea: "Balcanii sunt curul Europei".Si logica spune, ca si Balcanii astia, e musai sa aibe o gaoaza mare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu