Powered By Blogger

joi, 21 iunie 2012

Despre demnitatea "omului de stat"



Cineva, un fel de Vanghelie politica  dar  cu scoala multa  , spune infricosat  printre altele:

 5. Mie nu mi se pare ca tentativa de sinucidere a fost gestul unui labil psihic ci, dimpotrivă, un gest de demnitate. Pentru Adrian Năstase, intrarea in inchisoare ar fi insemnat un sir intreg de umilinte, si el n-ar fi putut sa trăiască in acest fel.

           Sa-l lasam in Plata Domnului   pe bietul   domn Nastase!...Este o situatie jenanta pentru orice roman. Sa ne ocupam de simboluri!...Spune aceasta persoana cu „carte”, ca a fost  gestul unui „om demn”!.. Spune  pe de alta parte, ca este ceva tragic  in aceasta intamplare „nefericita”!... Trebuie sa fii tampit ca sa te bucuri de necazul unui semen, cu atat mai mult  cand  aceasta tradeaza  tragedia  lipsei de demnitate  a oamenilor politici din Romania!...Cred ca si domnului Nastase  i-a mai lipsit foarte putin din ceea ce inteleg unii prin  „demnitate” si ar fi reusit, in timp, sa-si  demonstreze nevinovatia, daca este convins de aceasta.

Deja in Romania Tragica, Dragnea vrea sa scoata „tancurile” in  batalia politica, semnalul a fost dat de fularul de la gatul doboratului domn Nastase,  alegerile locale sunt castigate cu japca pe alocuri, Mazare  imbraca chipiul guerrilelor rosii,varanii  spumega a dorinta de razbunare, caci au pierdut  controlul pe Justitie, il mai detin inca pe Economie!... Lumea politica se-agita a mizerie morala !...  Acest cineva, "cu carte", vorbeste despre  „ura”, despre  bucuria declansata de  „raul altuia”!!!...  Aveti dreptate domnule , lumea politica a insamantat ura si-acum o culege, primeste feedback-ul!...Imi aduc aminte cate "clopote" i-au tras, unui politician in functie, opozantii politici, cum trebuia acesta  sa moara de cancer in trei luni,trei saptamani si trei zile, se faceau pariuri, se turba de furie ca nu s-a intamplat cu presedintele nostru, adica al Romaniei, accidentul aviatic, ci cu cel al Poloniei !!!

Cu alte cuvinte - in loc de imagini - unde-i minte multa si prostie!...Oamenii simpli si nedreptatiti au metode   infailibile de-a protesta, cu-aceleasi rezultate  despre   "demnitate":



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu