Powered By Blogger

marți, 25 mai 2010

E groaznic

Cum mai cred unii ca ura viscerala, poate construi!...Maestrul Iordachescu are dreptate:

"Poporul ăsta se ucide singur"

Are dreptate maestrul,din pacate Statul este slab si la cheremul lui Vioculescu!...Oculta nemernica sta sa castige!...Este suficient sa cititi in Wilkipedia si va lamuriti cine si de ce are motive sa urasca de moarte, sa urasca visceral si sa tarasca in haosul pierderii de sine amarita asta de natie:

"Dan Voiculescu (n. 25 septembrie 1946) este un economist, om de afaceri şi politician român. Este Vicepreşedinte al Senatului României şi preşedintele fondator al Partidului Conservator (fost Partidul Umanist Român)."
.....................................................................

„Înainte de
1989 a lucrat în domeniul comerţului exterior, conducând în anii optzeci firma Crescent, care avea relaţii privilegiate cu Securitatea, în concret cu Întreprinderea de Comerţ Exterior "Dunărea", condusă de colonelul Constantin Gavril. S-a vehiculat ideea că firma Crescent, firmă mixtă româno-cipriotă, ar fi fost un paravan prin care Ceauşescu scotea bani din ţară într-un cont secret. În 1990 un grup de experţi canadieni angajaţi de Guvernul României pentru a da de urma banilor lui Ceauşescu, a propus arestarea lui Dan Voiculescu, dar investigaţiile lor au fost oprite în mod nejustificat.”
...............................................................................
La sfâşitul anului 2008 Dan Voiculescu a fost trimis în judecată de
Direcţia Naţională Anticorupţie pentru nereguli la privatizarea Institutului de Cercetări Alimentare.[5][6] Dosarul a fost trimis la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, având în vedere calitatea lui Voiculescu de membru al parlamentului.

Priviti cum arata "MOARTEA PREMATURA A ROMANIEI"!...Pana si "moartea" la romani are privirea tampa! Ui mai Doamne, la romani si moartea e ca dracu'!... Si Vosganian si Antonescu, o freaca pe la dracu-n praznic!









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu